Deschis in 2007, laboratorul S.C. CityMed S.R.L. este unul dintre cele mai moderne laboratoare medicale din Satu Mare, adaptandu-se continuu la cerintele pacientilor precum si la cerintele de calitate existente in Europa.


Pentru a veni in intampinarea noilor investigatii complexe solicitate de pacienti, laboratorul dispune de echipamente moderne si performante operate de personal competent si bine instruit. De asemenea colaboreaza cu diferite laboratoare (laboratoare externe) pentru asigurarea unei  game largi de analize medicale din multiple domenii.

Una din preocuparile noastre principale este de a asigura un nivel calitativ superior serviciilor pe care vi le oferim. Astfel, laboratorul a elaborat si implementat un sistem de management al calitatii bazat pe cerintele standardului international, iar prima acreditare in acest domeniu a fost obtinuta in anul 2009, proces care continua si in prezent prin reacreditarea din anul 2013, respectiv 2017.

In ceea ce priveste personalul, laboratorul CityMed se afla sub indrumarea domnului doctor Meszaros Balint, medic primar medicina de laborator, care coordoneaza si supravegheaza activitatea celorlati membrii ai echipei, si anume: Dorina Leahu – biolog principal, Eva Mihaltian – chimist principal,  Annamaria Dobray – biochimist specialist, Ferencz Olosz – biochimist specialist, Pavel Cadar – biolog, Oana Varga – asistent, Anita Pandi – asistent, Csaba Fisar – asistent, Norbert Zsiga – manager IT, Ildiko Leahu – responsabil curatenie.

Printr-o pregatire minutioasa si continua, intreg personalul doreste si face eforturi pentru a aduce cat mai multe clarificari in ceea ce inseamna analizele de laborator pentru pacientii nostri, multa disponibilitate si corectitudine in efectuarea sarcinilor care le revin.

Aparatura laboratorului este performanta si adaptata cerintelor actuale, asigurand o gama larga de analize medicale in domeniile hematologie, biochimie, imunologie, hemostaza, microbiologie, etc. De asemenea, laboratorul se afla in contract atat cu Casa Nationala de Asigurari  de Sanatate (C.N.A.S.) cat si cu Casa Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti (C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.). Astfel, pacientii asigurati beneficiaza de analize gratuite in limita fondului disponibil.